De Universiteit van Nederland heeft een onafhankelijke redactie die elke week podcasts, video’s en social posts maakt over wetenschappelijke onderwerpen. Wij geloven dat iedereen moet kunnen leren van de topwetenschappers die we hebben in Nederland. Zonder collegegeld of tentamens. Wij zijn de universiteit voor iederéén.

Benieuwd hoe dat er precies uitziet? Check de video hieronder!

Wijzig cookie instellingen

Doneren mag!

Bij de Universiteit van Nederland vinden we dat iedereen recht heeft op toegang tot het waanzinnig rijke aanbod van kennis dat er bij de academische wereld ligt. Wil je een bijdrage leveren zodat we die kennis gratis en op een onafhankelijke manier beschikbaar kunnen blijven maken?

Hieronder vind je een doneer-knop die dat vrij eenvoudig mogelijk maakt :-)

Doneer nu

Universiteit van Nederland:
wat waar hoe?

In 2013 bedachten oprichters Alexander Klöpping en Marten Blankesteijn het volgende: aan Nederlandse universiteiten worden zóveel interessante colleges gegeven. Waarom is die kennis alleen beschikbaar voor een handjevol studenten? Waarom kan niet heel 't land daarvan meegenieten? Zo gezegd zo gedaan en de stichting Universiteit van Nederland was geboren.

Inmiddels zijn we meer dan 800 colleges en 40 miljoen views verder. And counting. We zijn een volledig onafhankelijke redactie bestaande uit jonge enthousiastelingen met een gemeenschappelijke missie: wetenschap is te gek en iedereen moet dat weten. Samen met de veertien universiteiten in Nederland zorgen wij dat betrouwbare wetenschappelijke kennis bij jou komt.

Wil je ons bereiken?
Mail naar info@universiteitvannederland.nl

Benieuwd naar onze vacatures?
Kijk hier: https://uvnl.homerun.co/

Web dev

Productie

Fiscaal nummer

Juridische bijstand

De Roos Advocaten

Beloning bestuurders

Publicatieplicht

202020212022

Mogelijk dankzij

Met de steun van